Skip to content

Stalinrichting

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stalinrichting bij

VAN ASCH

Bent u op zoek naar schapenstal inrichting? Dan bent u bij Van Asch aan het juiste adres. Maar ook voor paarden en pony stallen hebben wij diverse mogelijkheden beschikbaar.

Naast onze standaardmodellen leveren wij ook maatwerk stallen en hekwerken. Ook het inbrengen van uw eigen ideeën of wensen van stalinrichting is mogelijk. Wij adviseren u graag om zo samen met u de meest optimale stalinrichting te ontwikkelen en te realiseren. Verschillende factoren zullen hierbij besproken worden zodat geen enkel detail over het hoofd wordt gezien. Tevens kunnen wij ook deze stallen en hekwerken monteren. Het grote voordeel hiervan is dat het ontwikkelen, produceren en monteren door één bedrijf gebeurt. Dit voorkomt fouten. Mocht er door onvoorziene omstandigheden toch een aanpassing noodzakelijk zijn kan dit snel worden geregeld.

Wij ontwikkelen, samen met u, de meest optimale stalinrichting volledig naar uw wensen. Door de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk in te delen, grondige metingen uit te voeren en het monteren snel en vakkundig uit te voeren zorgen wij ervoor dat u met zo min mogelijk moeite het resultaat krijgt die u van ons verwacht. Door een goede communicatie en de juiste keuzes te maken is alleen het realiseren nog de enige opdracht die ons te doen staat.

Al onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en gaan jaren mee. Ons assortiment bevat producten als, voerhekken, hekwerken en poorten, kraamhokken, klauwwagens. Maar ook voerbakken, hooiruiven, bevestigingsmaterialen en paarden- en ponystallen.  Kortom veel mogelijkheden om te overwegen.

Al onze producten zijn te vinden onder dit kopje Stalinrichting. Bekijk ons assortiment eens rustig door en vergelijk de mogelijkheden met elkaar. Heeft u vragen, wensen of afwijkend maatwerk? Vraag daarvoor vrijblijvend een offerte aan. Na uw definitieve bestelling gaan wij de order voor u verwerken. Mocht u nog andere vragen hebben, neemt u dan contact met ons op via ons email adres info@albertvanasch.nl of bel ons op telefoonnummer 06 1536 6400. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste stalinrichting.