Skip to content

PAARDEN & PONYSTALLEN

Gegalvaniseerde Paarden-ponystallen, te maken zoals u wenst! Deze stallen kunnen aan u schuur/stal aangepast worden. De stallen worden met duurzaam kunststof planken geleverd, geheel gegalvaniseerd van zwaar en degelijk ijzerwerk. De stallen zijn met schuifdeuren, dubbele deuren en openslaande deuren te leveren.

Hoogte kunststof 0,80 cm. Hoogte spijlen 0,50 cm. Totale hoogte van de stallen is 130 cm.

Hoogte kunststof 120 cm. Hoogte spijlen 100 cm. Totale hoogte van de stallen is 220 cm.

Dit hek is in al onze stallen te bevestigen, voor u op maat gemaakt. Het dooreethek pony kunt u gebruiken voor eventuele groepshuisvesting van u pony’s geen verspilling van het voer of hooi in de stal, met dit hek kunt u aan de buitenkant van de stal voeren. Hoogte kunststof 0,.36 cm. Hoogte spijlen 0,94 cm. Grote ruimte tussen de spijlen 0,22 cm. Totale hoogte van het hek 130 cm.

pAARDENSTALLEN & PONYSTALLEN SPECIALIST

Hier vindt u al onze opties voor paarden- en ponystallen. Onze opties zijn zo uiteenlopend als dat u kunt wensen. Wij hebben standaard paarden- en ponystallen, maar u kunt ze ook op maat laten maken. Zo heeft u overal zelf invloed op en wordt u automatisch meegenomen in het ontwerp en op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Samen met u kijken we naar de verschillende mogelijkheden en de wensen die u heeft. Wij zien het als uitdaging om de stallen zo efficiënt mogelijk te ontwerpen en te monteren.

Onze paarden- en ponystallen maken wij zoals u wenst! Deze stallen kunnen aan uw schuur of stal aangepast worden. De stallen zijn gemaakt van duurzaam kunststof planken en geheel gegalvaniseerd van zwaar en degelijk ijzerwerk. Kwaliteit is een belangrijk onderdeel van onze producten. Het materiaal moet tegen flinke stoten kunnen. Niet alleen om een klap op te vangen, maar ook om te voorkomen dat het dier in de stal zich er daarna aan kan verwonden. Het materiaal is dusdanig sterk dat het bijna niet kapot kan. De stallen zijn met schuifdeuren, dubbele deuren en openslaande deuren te leveren. Voor optimale ruimtebesteding of bij ruimtebeperking zijn de schuifdeuren de meest geschikte deuren. Hiermee wordt voorkomen dat een openstaande deur in het looppad komt. Hierdoor blijft het looppad overzichtelijk en veilig. De dubbele deuren zijn geschikt voor groepen, dit voorkomt dringen bij het uitlopen. Een openslaande deur is geschikt voor een stal naast een muur. De deur slaat dan open richting deze muur. Zo staat een openstaande deur niet in de weg. Deze openslaande deuren zijn ook prima als het looppad maar breed genoeg is, dit in verband veiligheid.

De ponystallen hebben een totale hoogte van 130 cm. Dit is opgedeeld in twee onderdelen, de kunststof planken en de spijlen. De hoogte van de kunststof is 0,80 cm en de hoogte van de spijlen 0,50 cm.  De paardenstallen hebben een totale hoogte van 220 cm. Ook deze zijn opgedeeld in de twee onderdelen, de kunststof planken en de spijlen. De hoogte van de kunststof is 1,20 cm en de hoogte van de spijlen 1,00 cm.  Dan zijn er nog de dooreethek voor groepshuisvesting pony. Dit hek is in al onze stallen te bevestigen en kan voor u op maat gemaakt worden. Het dooreethek pony kunt u gebruiken voor eventuele groepshuisvesting van uw pony’s. Hiermee voorkomt u onnodige verspilling van het voer of hooi in de stal. Met dit dooreethek voert u aan de buitenkant van de stal. Ook deze hekken zijn opgedeeld in twee onderdelen, de kunststof planken en de spijlen. De hoogte van de kunststof is 0,36 cm en de hoogte van de spijlen 0,94 cm. De grote ruimtes tussen de spijlen zijn 0,22 cm. De totale hoogte van het hek is 130 cm.

Heeft u vragen over onze producten, wensen of afwijkend maatwerk? Vraag daarvoor vrijblijvend een offerte aan. Na uw definitieve bestelling gaan wij de order voor u verwerken. Mocht u nog andere vragen hebben, neemt u dan contact met ons op via ons emailadres info@albertvanasch.nl of bel ons op telefoonnummer 06 1536 6400. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste paarden- en ponystallen.