HEKWERKEN EN POORTEN

Aluminium hekken met harmonica systeem. Koppelpaar, harmonica systeem dus volledig inklapbaar. Licht materiaal dus makkelijk verplaatsbaar.  Standaard maat 2.00 meter lang en 1.00 meter hoog. Andere maten op aanvraag.

 

Te gebruiken als opsluit- en scheidingshek. Vervaardigd uit gegalvaniseerd metaal met gaas maaswijdte 7,5 x 7,5 cm. Makkelijk en degelijk aan elkaar te koppelen met behulp van sluitpen 12 of 20 mm. Leverbaar in 2,0 meter lang en 1,00 meter. hoog. Wordt veel gebruikt als rammenbox.

Te gebruiken als vang- opsluit en scheidingshek. Vervaardigd uit gegalvaniseerd metaal. Makkelijk en degelijk aan elkaar te koppelen met behulp van sluitpen 12 of 20 mm. Leverbaar in 2,5 meter lang en 0,85 cm. hoog.

Hekwerk 7-spijls, te gebruiken als van- opsluit en scheidingshek. Gegalvaniseerd metaal. Is eenvoudig en degelijk aan elkaar te koppelen met behulp van een sluitpen van 12 of 20 mm. Hoogte 95 cm. Ook geschikt als hoefbad hekwerk langs voet 3.00 x 0.47 cm.

Hekwerk 7-spijls, te gebruiken als van- opsluit en scheidingshek. Gegalvaniseerd metaal. Is eenvoudig en degelijk aan elkaar te koppelen met behulp van een sluitpen van 12 of 20 mm. Hoogte 95 cm. Ook geschikt als hoefbad hekwerk langs voet 2.00 x 0.85 cm.

Hekwerk 7-spijls, te gebruiken als van- opsluit en scheidingshek. Gegalvaniseerd metaal. Is eenvoudig en degelijk aan elkaar te koppelen met behulp van een sluitpen van 12 of 20 mm. Hoogte 95 cm.

Combinatie van gegalvaniseerd spijlhekwerk met onder 40 cm. gaas. Koppelbaar middels sluitpen 12 of 20 mm. Hoogte 95 cm. leverbaar in ieder gewenste maat. Wordt veel gebruikt als scheidingshek of als hokafscheiding.

Handige poort om in het hok te komen. Koppelbaar aan de koppelpalen. 1.00 meter breed. Onderste 24 cm is dicht doormiddel van een houten plank. Handig voor het openen van het poortje i.v.m. mest.

Handige poort om in het hok te komen, zonder plank. Koppelbaar aan de koppelpalen. 1.00 meter hoog en 1.00 meter breed. 

Het doorkruiphek geeft lammeren toegang tot ruimte om ze bij te voeren terwijl ze bij de moeder lopen. De dwars spijl is in hoogte verstelbaar. Koppelbaar met sluitpen 12 of 20 mm. Afmeting 150 x 90 cm.

Te gebruiken als opsluit- en voetbakhek. Te koppelen met behulp van een sluitpen van 12 of 20 mm. Hoogte 0,90 cm. Ook geschikt als hoefbad hekwerk langs voetbad 3.00 x 47 cm.

Handige poort om in het hok te komen nu alleen met verticale spijl, speciaal voor de geitenstallen. Het poort in frame is koppelbaar aan de koppelpalen of met behulp van sluitpen 20 mm. Standaard breedte poort 1,00 meter. Onderste gedeelte is dicht doormiddel van een gegalvaniseerde plaat.

Dit scheidingshek wordt vooral bij de geitenstallen gebruikt zodat ze niet uit de stal kunnen klimmen. De hoogte van dit hek is 100 cm. Het scheidingshek kan op maat geleverd worden en is koppelbaar met behulp van sluitpen 20 mm.

Optrekpoortje voor toepassing in behandelsluis of voor bij voetbad. Met behulp van touw op afstand te bedienen. Het poortje is 50 cm breed. De hoogte is 130 centimeter.