Skip to content

Weeg- & behandelsystemen

Kantelaar zwaar/luxe

Kantelaar met variabel klemsysteem

  • Voor diverse soorten schapen.
  • U draait het schaap zonder enige moeite op zijn rug en heeft beide handen vrij om het dier te behandelen.
  • Het dier draait om zijn as. Hij kantelt dus niet achterover.
  • Houdt het dier goed en veilig ingeklemd.
  • U heeft u handen vrij om te bekappen, te ontwormen etc.
  • Zeer degelijk en zwaar uitgevoerd.

KLAUWWAGEN PROFI​

De klauwwagen Profi is ideaal voor klauwverzorging, ontwormen en uiercontrole van grote koppels schapen. Alles kan worden uitgevoerd in één werkgang. Het schaap kan goed worden behandeld op de juiste werkhoogte, wat minder belastend is voor de rug.

SCHAPEN KANTELAAR

Zijkantelaar met klemsysteem, perfect voor het bekappen en rond de staart weg scheren. Deze zijkantelaar is voorzien van een eenvoudig klemsysteem in het schaap te klemmen. De rolkooi is volledig naar buiten te draaien om gemakkelijk bij beide zijdes van het dier te kunnen.

WEEGSCHAAL

Een mooi en zwaar uitgevoerde schapenweger. Met digitale klok, makkelijk hanteerbaar en de ingang en uitgang zijn voorzien van scharnierpoortjes.

Schapen weegschaal kopen?

Het kopen van een schapenweegschaal is een essentiële investering voor iedereen die betrokken is bij de zorg voor schapen. Of je nu een hobbyboer bent met een kleine kudde of een professionele schapenhouder, een schapenweegschaal is een onmisbaar hulpmiddel om de gezondheid en groei van je dieren bij te houden.

Een schapenweegschaal stelt je in staat om nauwkeurige gewichtsmetingen van je schapen uit te voeren, wat cruciaal is voor het monitoren van hun gezondheid en het bepalen van de juiste doseringen voor medicatie en voedingssupplementen. Het helpt ook bij het identificeren van eventuele gezondheidsproblemen vroeg in hun ontwikkeling, waardoor je snel kunt ingrijpen en behandelen indien nodig.

Kortom, het kopen van een schapenweegschaal is een verstandige beslissing voor elke schapenhouder. Het stelt je in staat om de gezondheid en groei van je kudde effectief te beheren en zorgt ervoor dat je schapen de zorg krijgen die ze verdienen. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Montage ook mogelijk.