Skip to content

WEIDEHEKKEN

GEGALVANISEERDE WEIDEHEKKEN​

In standaard maten, maatwerk is ook mogelijk. Aan de onderzijde 65 cm. gaas en daarboven drie horizontale buizen. Hoogte 1 meter. Praktisch en degelijk hekwerk. Hekwerk is te bevestigen doormiddel van duimplaten en verstelbare hangogen. En is sluitbaar met een zijsluiting.

Gegalvaniseerd dubbel weidehek

In standaard maten, maatwerk is ook mogelijk. Aan de onderzijde 65 cm. gaas en daarboven drie horizontale buizen. Hoogte 1 meter. Praktisch en degelijk hekwerk. Hekwerk is te bevestigen doormiddel van duimplaten en verstelbare hangogen. En is sluitbaar door een klapsluiting.

HANG- SLUITPALEN

Bevestiging palen voor de weidehekken. Hiermee worden de hekken bevestigd.

Zij-grondsluiting

Heksluiting. Voor de afsluiting in de grond of sluitpalen van het gegalvaniseerde weidehek.

KLAPSLUITING DUBBEL WEIDEHEK​

Voor de afsluiting van het dubbele gegalvaniseerde weidehek.

CREOPALEN

14/16 ten behoeve voor weidehekken. Voor de afrasting. Creopalen.

Hangogen en duimplaten

Hangogen en duimplaten.

Weidehekken kopen bij dé specialist

Bent u op zoek naar weidehekken of landhekken? De gebruikelijke standaardmaten of juist specifiek maatwerk? Voor beide bent u bij Van Asch aan het juiste adres. Er zijn verschillende mogelijkheden die elk andere voordelen bieden. Het inbrengen van uw eigen ideeën of suggesties is ook zeker mogelijk. Hierdoor blijft u automatisch op de hoogte van de ontwikkelingen wat wel zo prettig is. Wij adviseren, overleggen, regelen de productie, maar ook de montage nemen wij voor onze rekening. Het grote voordeel hiervan is dat het gehele traject van ontwikkeling tot aan levering en montage door één bedrijf gebeurd. Dit voorkomt fouten. Mocht er door onvoorziene omstandigheden toch een aanpassing noodzakelijk zijn kan dit snel worden geregeld.

Weidehekken bij Van Asch

Ons assortiment weidehekken of landhekken zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. Een enkel gegalvaniseerd weidehek of een dubbel gegalvaniseerd weidehek. Deze zijn beide verkrijgbaar in standaard maten, maar dus ook op maat te bestellen. De onderzijde van deze landhekken hebben een afmeting van 1 meter waarbij gebruik is gemaakt van gaasraster. Door gebruik te maken van een gaasraster verkleint u de kans op ongelukken. Vooral voor kleinere dieren zoals geiten en schapen is dit ideaal. Hiermee voorkomt u bijvoorbeeld dat één van uw dieren met de kop vast komt te zitten wat bij horizontale buizen nog weleens voor kan komen. Boven dit gaasraster zijn nog eens drie horizontale buizen gemonteerd met een hoogte van 65 cm. Onze weidehekken zijn praktisch en van goed kwaliteit. Vooral op de langere termijn heeft u hier veel profijt van. Onze hekwerken zijn te bevestigen met de daarvoor bestemde duimplaten en verstelbare hangogen. Voor het afsluiten van een enkel weidehek wordt gebruik gemaakt van een zijsluiting. Voor een dubbelweidehek wordt er gebruik gemaakt van een kapsluiting, deze valt als het ware over het midden van de twee hekken. Om uw weidehekken goed te kunnen bevestigen wordt er gebruik gemaakt van hang- en sluitpalen, duimplaten en hangogen. Hier hangt het hek aan. Mocht u naast onze weidehekken nog op zoek zijn naar afrastering voor de weide of het land? Ook daar kunnen wij u bij helpen. Onze creopalen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, wederom afhankelijk van uw wensen en behoeften.

Wij ontwikkelen, samen met u, de meest optimale weideinrichting volledig naar uw wensen. Door de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk in te delen, grondige metingen uit te voeren en het monteren snel en vakkundig uit te voeren zorgen wij ervoor dat u met zo min mogelijk moeite het resultaat krijgt die u van ons verwacht. Door een goede communicatie en de juiste keuzes te maken is alleen het realiseren nog de enige opdracht die ons te doen staat.