OVER ONS

Stalinrichting

Opzoek zijn naar kwaliteit voor in de stal kan veel werk vergen. Bij van Asch snappen wij dit. Daarom kan u naast standaard stalinrichting ook terecht voor maatwerk. Geheel naar eigen ideeën of wensen is alles in te richten.

Hoefverzorging

Hoefverzorging is één van de belangrijkste onderdelen die het welzijn van een dier bepalen. Heeft een dier slecht verzorgde hoeven dan lijdt het dier hier zeker onder. Een dier wat comfortabel op zijn voeten staat voelt zich veel beter in zijn vel.

Welkom

EVEN VOORSTELLEN

Wij zijn Albert en Joëlle van Asch, getrouwd en hebben één dochter. We wonen in de Betuwe in het mooie dorpje IJzendoorn, onder aan de dijk bij de Waal. Hier is ook ons bedrijf gevestigd.

Albert is in dit huis geboren en getogen en niet meer weg te krijgen uit IJzendoorn.

Zelf zijn we zeer actief in de shetlandfokkerij, we gaan met onze merries en hengsten diverse keuringen af. We hebben een aantal fokmerries lopen en verwachten elk jaar weer mooie veulens. Hierbij hebben we ook een aantal mooie friezen merries, een aantal fokmerries en wat jeugd. Voor ons is de sport om mooie veulens te fokken en mee naar de keuringen te gaan.

We hebben een klein koppeltje bonte schapen, eigenlijk alleen om de weides mooi te krijgen en voor de gezelligheid.

Samen runnen we ons bedrijf met veel enthousiasme en plezier. Het is mooi als je van je hobby je beroep kan en mag maken!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

NEEM CONTACT MET ONS OP