Vink Horses (Zoelen)

Mooie stallen, dekbok, wasplaats palen en een schuifdeur mogen maken en geplaatst bij Vink Horses te Zoelen. De voorfronten zijn met mooi bamboe hout verwerkt. Tussenwanden met een “snuffelraam” en zwarte kunststof planken. Dekbok in speciaal formaat op aanvraag van de eigenaar.

 

Fam. Verheul (Brielle)

Bij de familie Verheul hebben wij mooie pony boxen mogen plaatsen. In zijn geheel nieuwe overkapping. 

In deze stallen zitten de dooreethekken verwerkt, hierdoor kunnen de pony’s buiten de stal eten, hierdoor heb je veel minder verspilling van het  voer. De stallen zijn voorzien van traliewerk en onderhoudsvriendelijke kunststof planken. 

Fam. Puttevil (Meensel Kiezegem, België)

In Belgié bij Dhr. Puttevil hebben wij al meerdere projecten mogen realiseren. We zijn begonnen met schapenstallen en inmiddels ook een aantal paardenboxen geplaatst voor de Belzen.

Ook hier zijn de zelfsluitende voerhekken gebruikt en voor de Belzen een extra zware uitvoering van de paardenstallen met bruin kunststof en traliewerk. 

Landschapsbeheer ‘t Groeneveld (Nijkerk)

Landschapsbeheer ‘t Groeneveld, een mooie plaats op de Veluwe. In een mooie ruime schuur hebben we ook hier schapenstallen mogen plaatsten.

Deze keer hebben we onze dubbele voerruifhekken, enkele voerruifhekken, kraamhekken en de tussenhekken met voergoot (PVC) mogen plaatsten.

Erg functioneel en makkelijk voeren.

Diergeneeskunde UTV (Utrecht)

In Utrecht op het terrein van de UTV mochten wij onze schapenstallen bouwen. Een mooi en groot project! Hier komen studenten, er worden cursussen gegeven. En er zijn veel bezichtigingen. Hoe mooi is het dan dat wij dit hebben mogen realiseren!

Hier zijn onze zelfsluitende voerhekken geplaatst.

Zorgboerderij ‘s Heerenloo (Druten)

Bij de zorgboerderij in Druten op het terrein van ‘S-Heerenloo hebben we twee varkenstalletjes geplaatst. Leuk om te doen en nieuw voor ons. 

Naar ons idee ziet het er goed uit, en volgens de bewoners is het een perfecte super mooie stal. 🙂

Schaaphouderij Ton Bouman (Wamel)

Ton Bouman heeft zo’n 600 ooien en elk jaar verwacht hij meer dan duizend lammeren.  Hoe mooi is het dan dat wij zijn stallen hebben mogen realiseren in twee prachtige schuren. 

In deze stallen zijn de zelfsluitende voerhekken, tussenhekken met en zonder hooiruif gebruikt.

Familie Bronk (Enspijk)

Familie Bronk fokt al jaren shetlandpony’s. Zelf heeft hij zijn schuur opgeknapt. Wij hebben hier een aantal mooie shetland stallen in mogen plaatsen.

Onderkant mooi zwart kunststof, bovenin traliewerk dit voor het contact van zijn pony’s. Ook hebben wij hier de voerbakken bij geplaatst.